Make your own free website on Tripod.com

CONSTRUCTII

Case din lemn

Home
Calitatea isi spune cuvantul!
Acte necesare pentru constructia casei
Galerie lucrari executate
Constructii case din lemn

   CONSTRUCTII CASE DE LEMN
 Montam pentru dumneavoastra case din lemn , casute de gradina, case de vacanta, case de locuit, mansardari, sarpante,reparatii acoperisuri vechi, invelitori.

   Case din lemn-"Case Ieftine"
Cereti oferta de pret!
Completeaza formularul de contact pt. a cere oferta de pret!!!
Daca va intereseaza sa construiti o casa puteti completa formularul de mai jos si in cel mai scurt timp voi lua legatura cu dumneavoastra.

*Nume:
*Adresa de e-mail:
*Telefon:
*Localitate:
*Subiect:
*Mesaj:
Image Verification
Please enter the text from the image  
[ Refresh Image ] [ What's This? ]
   

 
  Sunati acuma la numarul:
   tel: 0728273025
          0729182286
   e-mail: danciucosty@yahoo.com

  Casele din panouri sandwich, au un design flexibil şi compatibil cu orice tip de proiect.

Prin placare cu OSB īn exterior, combinat cu plăci de polistiren şi cu rigips īn interior, sau cu diferite alte materiale moderne, o casă cu schelet  din lemn poate fi făcută să arate ca una din piatră şi bine īntretinută, poate avea o durată de viaţa de 80-100 de ani şi chiar peste.

 Cum se construieste?

 

Sistemul termoizolant al pereţilor cu structura din lemn şi al planşeelor din lemn este format din mai multe straturi de materiale, care īmpreună cu bārnele din lemn, formează peretele propriuzis.
Cum se realizează termoizolaţia?
Una dintre variante poate fi următoarea:
Primul strat termoizolant īnserat printre bārnele de lemn este cel de vată minerală (cu grosimea de 12 cm) prevazută cu folie de aluminiu anticondens.
Vata minerală se montează cu folia de aluminiu către interiorul casei, iar peste aceasta se aplică plăcile din gips – carton. Īn final se realizează finisajul pereţilor: lambriuri, vopsea lavabilă, etc.
Mergānd apoi cu termoizolaţia spre exterior, după stratul de vată minerală se vine cu un placaj OSB de 18 mm, hidrofugat; peste acesta se aplică un strat termoizolant din polistiren expandat de 4 – 6 cm grosime, fixat prin lipire şi ancorat cu agrafe metalice cu rozetă. Pentru ca tencuiala de exterior să facă priza, pe stratul de polistiren se prinde o plasă din fibră de sticlă, peste care se dă apoi tencuiala cu o grosime de 6 mm. Īn final se va realiza finisajul exterior.
Această structură termoizolantă echivalează din punct de vedere al confortului termic cu un perete de cărămidă de 78 cm.
Izolaţia este componenta construcţiei care influenţează temperatura īn mod direct şi indirect prin controlarea extinderii umiditatii īn spaţiile construite.
Īn cazul construcţiilor din prefabricate din lemn cea mai mare parte a căldurii pierdute se datoreaza faptului că structura din lemn care are o rezistenţă termică mult mai mică decat cea a izolaţiei. Majoritatea tehnologiilor de realizare a izolaţiilor termice īncearcă să reducă acest effect.
Transferul de caldură se realizează dinspre zonele reci spre zonele calde. Īn perioada iernii, căldura se transferă dinspre interiorul īncalzit artificial spre exteriorul rece.
Īn perioada verii, caldura se transferă, ziua, dinspre exterior spre interior iar noapte, cand temperature exterioară scade, dinspre interior spre exterior.
Sitemul clasic de izolaţie termică pentru casele din prefabricate din lemn se bazează pe un strat consistent de vată minerală sau de sticlă. Īn exterior este placa de OSB şi lambriul din lemn.
Īn interior se montează bariera anti-vapori din polietilena şi placa de rigips peste care se efectuează finisajele.

Īn scopul creşterii coeficientului termic al clădirii se poate aduga la exterior un strat din placi de polistiren extrudat sau polistiren expandat de mare densitate.

O componenta esentiala pentru realizarea unei bune izolatii termice a casei este izolatia termica aplicata fundaţiei care este una dintre cele mai importante surse de umiditate, īn cazul īn care nu este izolată corect.
Fundaţia realizată din structură de beton armat are aplicată pe exterior un strat isolator din polistiren extrudat sau expandat de mare densitate peste care se tencuieşte un strat protector de ciment de 12 mm.


 

Case din panouri sandwich.

Case din zidarie

Mansardari si sarpante

Tencuieli,montaj rigips si termoizolatii

Click AICI!!!